Monday, 24 December 2012

cintaku

hari ain  nak cerita pasal benda yg jadi dalam sminggu nie sambil makan popcorn ng air suam di musim ujan nie....hopefully lps nie dapat aktif blog nie...ain nie jenis xamek kisah bnda remeh nie..tapi sebenar ye hati amek kisah la dengan pe yang jadi...kalo diikutkan ain nie seorang yang sangat berhati hati..ape pun ain citer benda ain agak memeranjatkan ain dlu... slalu ye ain akan mesej je dengan si dia..mlm sebelum kejadian tu dia ckp nk g somewhere _____ ng keng kawan ye

every holiday must care for safety n health

...ain just say elok2 tw..just that..sebenarnya ain memang xnak amek tw tapi kalo jadi pape ain very care.. ain nie boleh dikatakan agak relax kalo pakwe xmesej sehari ke dua hari ke???i dn't care pun..hehhee..lagipun hubungan nie baru lagi...so takut mcm masuk campur personallife dia...whatever?ain duk buat hal semdiri je...hhehehe..dari tengahari ain tunggu mesej dia...tapi xde sampai pun kat kita..xkisah pun hehheeh......then bila malam hampir waktu tido  teringat lak kat dia...terfikir lak kenapa la dia mesej ain... tertido je la dengan relax sambil mnunggu...hehehehe..ku menunggu...

No comments:

Post a Comment